Besplatna dostava za kupnju iznad

Reklamacije i prigovori

 

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne oštete.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke te ukoliko ista ima vidljivih oštečenja odnosno nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogučnost da je proizvod unutar pakiranja oštećen. Odbijanjem oštečenog paketa dostavna služba će pošiljku vratiti web shopu uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Sve reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori moraju biti podnešeni u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte na adrese:

·         e-mail adresu: webshop@e-zeljezara.eu

·         na adresu: Dantech Solutions d.o.o., Debanićeve stube 2. 10090 Zagreb – Susedgrad.

U slučaju slučaju opravdane reklamacije omogučuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjene proizvoda. Ukoliko dođe do eventualnih sporova opravdanosti reklamacije ili načina na koji je proizvod vraćen proizvod će se dati na vještačenje stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije sav trošak snosi Dantech Solutions d.o.o. a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.

Proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u orginalnoj ambalaži, uz predočenje originalnog računa te jamstvenog lista ukoliko postoji.

U slučaju materijalnog nedostatka proizvoda na odnose društva Dantech Solutions d.o.o. kao prodavatelja i korisnika kao kupca primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05., 41/08., 125/11., 78/15.) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS)
Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS. https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage