Besplatna dostava za kupnju iznad

Cijena i način plaćanja

Cijena proizvoda izražena je u eurima ( € ) i naznačena je u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe a u cijenu je uključen i iznos PDV-a. Dantech Solutions d.o.o. pridržava pravo promjene cijena proizvoda dostupnih na web shopu sve do trenutka obavijesti korisnika o potvrdi narudžbe kao i pravo određivanja posebnih oblika prodaje određenih proizvoda kroz određeno vremensko razdoblje, a koji posebni oblici prodaje će se odnositi samo na odgovarajući način označenih proizvoda (akcijska prodaja, rasprodaja i slično). 

Prodajno mjesto e-zeljezara web shop koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Nakon što ste odabrali artikle prelazite na slijedeći korak – plačanje. Plaćanje proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od slijedećih načina:

  1. Virmansko plaćanje putema internet bankarstva ili plaćanje općom uplatnicom u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte.
  2. Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom jednokratno (karticom tekućeg računa svih banaka) online u postupku narudžbe proizvoda i to:  Maestro, Master Card, Visa, Diners.

Ukoliko ste odabrali način plačanja 1. Virmansko ili putem opće uplatnice na vaš e-mail dobit ćete podatke o ostvarenoj kupnji odnosno narudžbu kupca na kojoj se nalaze podaci temeljem kojih ćete izvršiti uplatu Vaše narudžbe. Za bržu realizaciju roka isporuke molimo Vas da nam povratno proslijedite provedeni platni nalog ili kopiju uplaćene opće uplatnice.

Ako ste odabrali kartični način plačanja 2. nakon što je kupnja obavljena na vaš e-mail dobit ćete podatke o ostvarenoj kupnji odnosno narudžbu kupca.

Ukoliko trebate R1 račun kod registracije unesite tvrtku te OIB.

Tek nakon što su sredstva evidentirana na našem računu roba se šalje na vaše odredište unutar navedenih rokova isporuke. Ukoliko ste robu platili, a mi je iz nekog razloga nemamo trenutno dostupnom, svakako ćemo Vas obavijestiti i sredstva odmah vratili na račun.