Besplatna dostava za kupnju iznad

Dostava i preuzimanje

 

Dostavu vršimo osobno ili putem kurirske dostavne službe.

Cijena dostave iznosi 8 € za područje cijele Hrvatske, neovisno o mjestu isporuke.

Dostava se naplaćuje neovisno o količini odabranih proizvoda ili ukupnoj težini paketa osim ukoliko je ukupna financijska vrijednost narudžbe veća od 80,00 € tada je dostava besplatna.

Isporuka proizvoda ograničena je na Republiku Hrvatsku i narudžbe se zaprimaju isključivo za isporuku na adrese u Republici Hrvatskoj.

Nakon obrade zaprimljene narudžbe redovan rok isporuke na području cijele Hrvatske je unutar 2 do 5 radna dana od ponedjeljka do petka. Iznimku roka isporuke čine otoci i mjesta koje ne pokriva svakodnevna dostava, te dostava paketa.

Raspored dostave na otoke možete pogledati :

https://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/classic_usluga/hrvatska/raspored_dostave_na_otoke

Raspored dostave u mjesta u koja ne dostavljamo svaki dan možete pogledati :

https://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/classic_usluga/hrvatska/raspored_voznje_u_mjesta_u_koja_ne_dostavljamo_svaki_dan_vrijedi_od_lipnja_2017

U slučaju potrebe za isporukom izvan redovne zone dostave, potrebno je radi provjere alternativne mogučnosti isporuke kontaktirati nas.

Nakon predaje paketa dostavnoj službi kupac zaprima obavijest o isporuci na kontakt e-mail adresu.

Obavijest sadrži očekivani datum isporuke, broj paketa sa poveznicom za praćenje koja omogućava uvid u okvirno očekivano vrijeme dolaska kurira na adresu te omogućuje eventualne izmjene adrese isporuke paketa.

Kupac je dužan ukoliko ne dobije paket unutar 7 radnih dana od sklapanja ugovora na daljinu obavijestiti prodavatelja o neisporučenoj robi u rokovima definiranim općim uvjetima kako bi se mogao pokrenuti postupak potrage paketa.  

Ukoliko želite dodatne informacije ili imate bilo kakav prigovor vezan za dostavu, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: webshop@e-zeljezara.eu