Besplatna dostava za kupnju iznad

Izjava o privatnosti

 

Ova izjava odnosi se na privatnost podataka koji se nalaze na internet stranici www.e-zeljezara.eu i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Dantech Solutions d.o.o.

Dantech Solutions d.o.o. obvezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših korisnika sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Djelatnici Dantech Solutions d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo osnovne podatke o našim korisnicima i informiramo ih o načinu njihova korištenja. Korisnicima dajemo mogučnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za potrebe marketinške kampanje.

 Osobni podaci korisnika čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Dantech Solutions d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge naših kupaca. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija te obavješčivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem usluge internet trgovine.

Dantech Solutions d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika internet stranice www.e-zeljezara.eu neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani bez prethodnog dopuštenja korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe istražnih radnji.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Dantech Solutions d.o.o. može sukladno odredbama Zakona o zaštiti  osobnih podataka obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješčivanja o novim proizvodima i uslugama.

Koristimo vaše informacije kako bi prilagodili ovu web stranicu vašim interesima i potrebama.